GoldWing_2012_UltraBlueMetallicNu finns bilder och information om den "nya" Goldwing 2012. Av alla rykten om innovativa nyheter såsom ändrad motor, mindre vikt, automatlåda, önskad om motorstyrd ruta, Xenonljus m.m. så blev det bara ett Facelift efter 10 år. Ändringar som ä rgjorda är i designen, obetydligt mer förvaring, nytt material i sitsöverdagen, reviderad fjädring, bättre vindskydd kring benen, förbättrad GPS och iPod anslutning.

Några frågor man kan ställa sig efter denna annonsering är följande:

  • Vill/törs inte Honda ändra på ett vinnande koncept?
  • Stoppade finanskrisen och stora lager den stor (och dyra) utveckling?
  • Är det här bara ett kort mellanspel inför en helt ny GL2000?
  • Kommer nuvarande GL1800 ägare att uppgradera?
  • Har man lyckats med nya designen?

Bakpartiet liknar det från en Victory och man har blandat de avrundade formerna från toppboxen med raka former i de nya sidoväskorna! Kanske en eftergift för den amerikanska marknaden? Men smaken är ju som baken. En del tycker säkert den är snyggare, andra dvs. gamla GL1800 ägare får nog vänja sig vid designen, man brukar vänja sig med åren. Men det blir nog inte många som byter bort sin gamla 1800 ännu! Länk till alla nyheter, bilder m.m. på Honda Powersports

Logga in

Go to top
Vår webbplats gwcsac.se använder cookies vilket gör det lättare för oss att förse dig med våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.