Medlemsnyheter

Stig Hallén  Stig H dödsannons

Vår medlem och tidigare DO, Stig Hallén avled den 3 augusti efter en tids sjukdom. Stig hade medlemsnr 575 i GWCS och var DO för Västerbottensdistriktet mellan åren 2006 och 2012. Stig hade forutom sitt stora intresse för Goldwing och Goldwingklubben också ett stort hjärta för snöskoterlivet och sina föreningsengagemang där. Vid sin död var Stig ordförande i Tavelsjös livliga skoterklubb. Under några år satt han även som ordförande för snöskoterorganisationen SNOFED.

Stig var under sina år som ordförande i GWCS Västerbotten en färgstark och bestämd person. Han och även hustrun Carina drog självalt ett stort lass för att distriktets träffar, Sturströmmingsträffen i Byske och Höstträffen i Kattisavan skulle vara trevliga tillställningar för alla besökare.

Vi är många som visste att Stigs hälsa inte var den bästa. Han ville själv inte prata om sin sjukdom och klagade aldrig. Utåt fanns det inga problem, han var alltid positiv. Vi blev därför överraskade över meddelandet om hans snabba död. Våra tankar går i första hand till familjen och hustrun Carina.

Begravningen sker i Tavelsjö kyrka enligt annonsen ovan.

Vännerna i GWCS och GWCS Västerbotten.


 

Nu kan alla medlemmar i GWCS Västerbotten få inloggningsuppgifter och därmed kunna skriva egna artiklar eller se information som bara kommer att vara tillgänglig för våra medlemmar.

För att erhålla uppgifter skall även ett Webbformulär fyllas i. Det finns även i menyn "För medlemmar" en enkel manual för inloggning och hur man skapar en enkel artikel.

Länk till WEBBFORMULÄR
Länk till manual

Vår nye webbansvarige har för GWCS-AC tagit fram denna nya hemsida och även ordnat med ett eget domännamn (webbadress) som är http://gwcsac.se.

En av nyheterna på den nya hemsidan är att funktionärer och medlemmar själva skall kunna publicera information och nyheter. Det finns även möjlighet att ge alla medlemmar en egen e-postadress typ "Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.".

Logga in

Go to top
Vår webbplats gwcsac.se använder cookies vilket gör det lättare för oss att förse dig med våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.