Några av oss Wingeåkare som är aktiva i Zekes fick frågan från Leif om vi inte skulle göra en premiärtur till kafé Lotsen i Järnäs. Sagt och gjort. Vi blev tre Wingar från Vännäs Leif, Mikael och Olle med Ann som skulle möta Åke och Anki vid Levar hotell. Vädret var perfekt men med kraftiga vindbyar. Men kör man hoj så spelar det liten roll. Vägen däremot mellan Levar och Järnäsklubb är i dåligt skick och blir inte bättre för varje år. Här pratar vi lappning på lappning och tjälskador på vägen mellan Levar och Järnäsklubb.

Väl framme konstaterade vi att vädret var helt perfekt på kafé Lotsens terass. Sol och vindstilla. Vi beställde lunch från deras lilla men mycket varierande meny. Där finns något som passar alla. Allt vi åt smakade utmärkt. Det blir kanske fler besök innan sommaren är över. Har ni inte varit där på ett tag så rekommenderas ett besök. Du hittar mer om kafe Lotsen på deras Facebooksida, https://www.facebook.com/108897580847262, Vi hann även med ett besök i Olofsfors innan vi styrde Wingarna hemåt.

Kafe Lotsen

Logga in

Go to top
Vår webbplats gwcsac.se använder cookies vilket gör det lättare för oss att förse dig med våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.